Öland

Öland
Solnedgång

fredag 22 april 2016

Nu är jag trött

Märker själv att huvudet inte riktigt följer med. Vaknade trött men kunde snika till mig några minuter extra då det var bilen som gällde. Skulle ta emot ett paket åt maken som skulle komma med DHL senare under fm. För att inte slösa så mycket arbetstid så var det bil som gällde. Väl framme på jobbet så var det fullt ös. Massor hinner hända på två dagar och då har jag ändå underbara kollegor som går in och fixar till det värsta.


Maken hade glömt och lämna sitt leg så ta emot paket skulle troligen bli svårt. Han fick ta ett tåg väldigt tidigt hem. Dock satt jag hemma på trappen så han kunde få bilen att ställa in paketet i samt om DHL skulle hinna komma innan han kom. Full sol och ingen blåst. Jag led inte alls av att sitta där och njuta. Hann gå tillbaka samt jobba en stund innan de ringda och sa att de var på g. Bara ringa maken och be honom gå ut och möta upp.


En snabb lunch och så jobba vidare. Reseräkningar och revisionsprotokoll fixades till och skickades iväg. En möte angående säkerhetsrelaterade rutiner avslutades dagen med. Så istället för en lugn vecka så blev nästa också fullbokad. Tänker dock låta de övriga göra mer för nu är det så att huvudet snurrar och jag känner mig en aning yr. Har dock fått ledigt klämfredagen även om chefen gör så gott han kan med att förtränga att den inträffar redan om två veckor.


Kunde skicka ett mess till maken och säga till när jag skulle vara klar. Blev upphämtad. Lyckades dock hålla mig någorlunda vaken till Lessebo men det var knappt. Ett varv runt ICA på vägen blev det också. Väl hemma och maten inpackad i kylen så var det lika bra att klä på sig och gå ut för att ta dagens promenad. Höll på att somna stående. Kan inte säga att jag är speciellt pigg nu heller men nu är det ok att lägga sig. Bara göra sig iordning först. Kanske ska sätta fart. Finns att göra i morgon också.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar