Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 april 2016

Klarade det!

Det vill säga jag hann gå både till jobbet och hem utan att bli blöt. Hann även avsyna en hel hög dokument fat det såg väldigt mörkt ut fram till lunch. Men det gick. Har dock inte köpt någon lott idag. All min tur förbrukades på redan nämnda aktiviteter. Blev dock sen från jobbet så maken fick möte mig.


Var rätt lat när jag väl kom hem. Borde ha städat lägenheten får se om jag kan övertala maken att hjälpa mig i morgon. Han kan få välja själv om han vill dammsuga eller damma. Båda behöver göras. Fast är det bättre väder i morgon vill jag hellre ut och promenera mer och längre än idag. Regnade nämligen när jag väl kom hem från jobbet. Och göra några stordåd ute lockar inte nämnvärt.


Efter mat, surfande och annat slöande så blev det iaf en mindre promenad med duggregn.  Dock inte så man blev blöt bara så där irriterande lite som gör att man inte ser genom glasögonen. Det mest aktiva jag har gjort förutom promenaden är att uppdatera bilden överst. Bytte ut höstbilden mot en från mars i år.

Nu är det åter dags att tacka för mig. Är makalöst trött om morgnarna. Gäller att komma till ro i tid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar