Öland

Öland
Solnedgång

söndag 3 april 2016

En dag som man gör bäst i att stryka

Vaknade ett par gånger inatt och väldigt tidigt i morse. Lyckades dock att somna om men 8 var det kört och en halvtimme senare så körde magen igång. Tog mig ut sängen runt 15 om man bortser från toalettbesök. Mat har jag undvikit och bara lite vätska. Inget jobb i morgon, då ska vätskebalansen återställas om magen vill.


Vattna blommorna som i normala fall tar en knapp kvart tog i dag 3 timmar. Är glad att jag packar mina kläder så snart de är rena och torra. Packa väskan idag hade inte gått. Jag som skulle varit ute och hållit på med trädgården har knappt orkat titta ut genom fönsterna och titta på den. Matlådor blev det inga. Tur jag gjorde några igår.


Magen har under eftermiddagen lugnat sig så pass att jag iaf har tagit mig till lägenheten. Men jag har mailat och meddelat chefen att mig ser han inte i morgon. Packat upp har jag gjort och steg saknar jag. Med lite tur kommer jag iaf upp i 1000 steg idag och då ska jag ha tur. Nu ska vi se om jag kan få i mig lite att dricka och sedan sova. Orkar inte ställa om väckarklockan så den kommer att väcka mig i alla fall. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar