Öland

Öland
Solnedgång

måndag 1 augusti 2016

Blev inte klar men hann en del till

Inte jag men maken som tendera till att komma på lite mer som ska göras än vad som är tänkt från början. Dvs vi har bygglov för ett kallgarage. Eller alltså ett oisolerat garage, Dvs hade han satt i garageporten och gjort taket under carporten samt lite handtag och lås så hade garaget varit klart för godkännande. Men så ville han ha el och då allt klart på en gång. Men då behövde han först isolera 4,5+9+4,5 cm eller totalt 18cm, sen skulle osb skivor på och utanpå detta gipsskivor. Även i taket ska det vara osb skivor och gips. Han blir alltså inte klar denna semestern.  Men så här långt hann han:

 Denna hörnan kan vi inte göra klar innan maken vet var han ska ha luftvärmepumpen i detta kallgarage.
 Så hittade han en springa som ska ha/behöver isoleras.
 Mer som ska isoleras
 Det tar tid att tömma ner släpet
 Här har han iaf kommit så långt att gipset är på plats
 Lite till som har fått gips. Över dörren kommer när det blir lite över eller i slutet när alla småbitar kommer på plats.
 Nästa helg?
  Nästa helg?
 Nästa helg?
Nästa helg?

Sen ska taket på plats men då måste han först bli klar med vart vi ska ha luftvärmepumpen. Sen kan vi få dit garageporten. Just nu hoppas jag att han kan bli klar till slutet av september. Men det klart jag vet inte hur mycket mer han kommer på att vi ska ha på/i vårt kall/oisolerade garage..... Men det hade varit skönt att få tömma och säga upp vårt hyrda förråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar