Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 17 augusti 2016

Oj då

Vaknade och kom upp i morse. Men trött var jag. Vädret var inte speciellt lockande att gå i men vill jag vara säker på att få ihop mina steg så är det smart att gå. Vilket jag också gjorde.Måste ha hållit ett bättre tempo idag än igår för jag var på jobbet tidigare idag än igår och ändå gick jag samtidigt. I morse var kunden i det närmaste nöjd. Behövde bara komplettera med lite info.


Hann med det planerade och lite av sånt som trillade över mig allt efter vad dagen led. Dock var jag rejält trött efter lunch. Trodde jag skulle somna. Vilket inte fanns en chans att göra. Fick testa en del nya saker i det nya systemet iaf. Nu ska jag bara komma ihåg det samt förstå vad jag har antecknat. Får testa i morgon medan de fortfarande är kvar och jag kan få hjälp om det behövs.


Nåväl dagen tog slut och jag kunde göra mig klar för att gå hem också. Om det var mulet i morse när jag gick till jobbet var det än värre på när jag skulle hem. Regnet hände i luften. Men jag klarade mig både hem och kunde möta maken torr. Hann hem också. Vi skulle bara äta lite och sitta ner en stund innan vi skulle gå en runda. Hmm somnade visst en stund och när jag väl vaknade regnade det och så pass att det hördes in.


Nu ska jag bara förbereda morgondagen, borsta tänderna för att sedan krypa ner och sova. Ser jag fram emot. Behöver vara piggare i morgon. Ska hämta maken direkt efter jobbet. Blir en iten utflykt till IKEA. Hoppas hinna med fyndet också. Men det borde gå. Inte för att vi ska ha något men det är trevligt att komma ut lite. Sen vet man ju aldrig vad man kan komma på att man kanske kan behöva. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar