Öland

Öland
Solnedgång

måndag 22 augusti 2016

Påbörja nedräkningen?

Fast vi tar väl dagen från början. Vaknade straxt efter 05och kunde inte somna om. Satte mig och började ladda mitt armband. Inget smart att göra på morgonen. Tidigt var det men inte tillräckligt. Nåja, mailade kollegorna att jag skulle bli sen. Sen var det till att göra sig i ordning samt fixa lite sallad till dagens lunch. (Har dock även redan nu fixat morgondagens sallad.) Sen var det till att knata iväg till jobbet. Var inte mer än 20 min sen. Trodde det skulle vara värre.


Mycket skrivbordsjobb idag också. Men hoppas snart att det värsta ska vara över. Samt att kunna boka tåget till Göteborg i morgon till nästa vecka. Antingen åker jag väldigt tidigt och direkt eller en timma senare och runt halva Sverige och blir väl sen. Om nu SJ ska strula med tiderna som de är kända för att göra. Så jag lät ta det tidiga tåget.


Blev en aning sen från jobbet också. Men hade då tagit igen tiden jag missade i morse. Hann iaf till stationen för att möta upp maken. Hem, äta och vila lite. En mindre promenad men en tur i en av affärerna för lite komplettering till kylen. Lät maken bära och så blev det en omväg både dit och hem. Sen var dagens steg räddade. Nu hoppas jag på bra väder resten av veckan också.


Väl hemma blev vitrinskåpet tömt och sakerna nerpackade. Ok flaskorna plockade jag ut och packade igår kväll. Har även förberett så jag kan packa ihop ytterligare en kartong i morgon. Fast i den jag packade idag fick jag lägga en kudde i överst. Annars hade den blivit för tung. Ska bäras upp 4 trappor. Blir nästan trött av att bara tänka tanken. Nåväl, vi ska börja med förrådet. Och då är det bara en trappa ner..... Men först sova. 1 dryg vecka kvar innan vi kan börja bära. Men nedräkningen har börjat. Mest för det ska bli skönt att ha burit klart. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar