Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 31 augusti 2016

Inte ett dugg piggare

Kan inte påstå att jag vaknade utvilad. Men jag kom upp och kom iväg till jobbet. Hann tom packa ett par påsar till och en kartong till. Innan jag gick i morse. Och trots tung jobbväska med dator i osv gick jag. Helt underbart väder. Och då jag hade burit ut några omgångar med påsar och packat in i bilen så var jag dessutom redan varm så jacka behövdes inte.

Kan heller inte påstå att dagen har varit lugn och avslappnad på jobbet. Tvärtom. Full rulle och ev behöver jag åka till Hofors redan nästa vecka. Men mer exakt får jag veta först i morgon.Ska ha en kollega med och frågan är när hon kan. Lär dock upptäcka detta i morgon. Tog mig iaf hem i hyfsad tid. Hann tom bara ut de sista påsarna innan maken kom samt packa ett par till.

Efter lite mat och ännu mindre vila åkte vi iväg och tömde bilen. Jag bar ner till källardörren och maken bar in det i förrådet. Var snabbat avklarat. Iväg till jobbet och hämtade släpet. Vi får låna om det är ledigt och det har till skillnad från vårt egna galler så man kan lasta rätt högt utan att behöva binda så mycket. Vi fick med oss byråerna vi har haft i hallen, köksbord, köksstolar och bäddfåtöljerna.

Har bokat släpet i morgon också. Är det lika bra väder så försöker vi ta bokhylla, cd-hyllorna, vitrinskåp, lådorna till köksskåpet som vi glömde och så har jag förhoppningsvis hunnit tömma min byrålåda på kläder så vi kan få med den bort också. Dock är det tufft att bära 4 trappor upp så vi lär vänta med säng och tv-möbel. Kanske några tavlor också i morgon? Nåja vi får se, det kanregna och då tar vi bara sånt vi får in i bilen.

Kan tala om när vi väl var hemma igen eller iaf den gamla lägenheten så var man rätt svettig. Det syntes på kläderna vilka delar som var mot huden för de delarna var långt ifrån torra. Blev till att ta en dusch och sen har jag mer eller mindre kraschat. Ska straxt släcka lampan och hoppas få sova lite längre än straxt före 05 i morgon. Men först sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. Men vad ni packar! Ska ni flytta igen nu??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp men är ganska snart färdiga. Bara hälften kvar ;)

      Radera