Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 9 augusti 2016

Återigen

Så gör denna dag rätt för sitt namn. Dvs trötta tisdag. Jisses så trött jag var i morse. Men jag kom upp och jag kom iväg i tid och hann gå i rask takt till jobbet. Gick i träningskläder och fick byta om osv när jag väl var framme. Vädret skötte sig också idag. Nu hoppas jag det gör det resten av veckan. Det regnade förvisso på eftermiddagen. Men slutade innan jag skulle gå hem.


Slängde bara in stora väskan (fick ju ha med mig kläder att jobba i) och bytte tröja. Fick dock ner tiden med 2 minuter på sträckan till och från jobbet. Och då i var riktning. Hade dock ingen jacka, det var rejält kallt utan så det var väldigt enkelt att gå rejält snabbt. På jobbet blev jag bara 4-kantig i ögonen idag. Kommer bli detsamma i morgon. Ska försöka komma ihåg att ta läsglasögonen i morgon.


Hann nästan till stationen för att möta maken. Han fick dock inte gå hem direkt utan fick ta ytterligare en halvtimmes promenad med mig. Sista 5 min gick vi väldigt snabbt. Började regna och bli både kall och blöt var inget jag hade lust med. Frös utan att bli blöt, vilket iofs kan ha berott på att det blåste kallt?


Har ätit och vilat. Hoppas vara piggare i morgon. Orkar jag upp tidigare så ska jag ta en längre runda till jobbet men då behöver jag komma iväg tidigare. Vilket gör att jag måste upp tidigare. Får se om jag lyckas. Målet är att jag under hösten ska kunna se till turen till jobbet blir längre. Helst en hel km längre om inte två men den som lever får se. Måste hitta en tröja eller något som kan funka som jacka iaf på morgonen först.


Nu ska jag slå ihop datorn, förbereda kläderna som jag ska bära med mig samt kläder att gå i samt borsta tänderna. Ska se om jag kan vara klar att sova runt 22. Nåja, hoppas an man alltid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar