Öland

Öland
Solnedgång

fredag 19 augusti 2016

En helt vanlig fredag

Nästan iaf. Fick stiga upp innan tuppens ens funderade på att göra det. Smet in i duschen innan makens ens somnat tror jag. Inte riktigt men han lät som om ha precis hade somnat. Sen när jag var klar så var det bara att lägga sig så håret inte låg mot kudden och man kunde vila en stund till. Var dock uppe så maken fick hjälpa till med överkastet idag.


Och när jag ändå var uppe så passade jag på att packa 3 IKEA påsar med sånt som jag inte behöver de närmaste  veckorna. Eller förhoppningsvis månader men f-n tro't. Det var alltså vinterkläderna jag packade ihop så vi kunde ta med dem hem till huset. De kan finnas här tills flytten är klar och vi börjar komma i ordning. Men med tanke på kallt det redan är på morgnarna så kan man ju fundera. Men vi väntar väl med snö till oktober i alla fall eller?


Gick hyfsat att gå till jobbet. Har dock av och till ont i knät. Men det fick ta några minuter längre så gick det bra. Hann göra det planerade, fick positivt svar från leverantör som jag har jagat på åtgärder i snart ett år. Tom operatörerna blev förvånade över att vi fick något men samtidigt även de väldigt glada. Vi firade med lite plommon. (Tack kollegan för att jag fick en hög i går!)


Jag kom dock inte iväg så tidigt som jag hade tänkt mig. Men hann hem innan maken kom. Fick disken fixad och tom hann packa ner lite till. Men jag passade på att vila lite innan maken kom.Hann nog sitta ner i hela 3 minuter, Och då var ändå även han sen. Men vi fick bilen lastad och kom iväg. Mycket trafik idag och såg en olycka. Hur den hade gått till har vi inte en aning om och inte förstår vi det heller. Men bilen var parkerad flera meter från vägen utan märken i terrängen.


Det var även mycket trafik både i Karlsro rondellen men även på Öland. Betydligt mer än förväntat och mer än det var förra helgen. Funderade lite på vad som hade hänt idag. Får väl läsa tidningen i morgon. Väl hemma packade jag upp en del, mekade lite eller lekte med byggsats om man hellre vill det. Sen fick det bli en liten promenad till Köpingsvik och Ica. Maken lekte i garaget. Har trots det onda knät fått ihop drygt 20 000 steg. Frågan är hur det mår i morgon. Men det upptäcker jag i morgon. Nu är det dags att sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar