Öland

Öland
Solnedgång

söndag 31 juli 2016

Makens sista semesterdag

Eller egentligen var den redan i fredags för söndagar är han ju ledig iaf. Jag passade på att sova hyfsat länge. Bara vaken en gång i natt. Men vi var uppe och maken följde med på promenaden även idag. Men i dag var vi iväg en dryg halvtimme tidigare. Det blev en del blåbär plockade idag också. Inte riktigt lika många som igår. Mer folk i skogen idag.


Väl hemma och efter lite frukost gick jag ut och klippte resten av gräsmattan. Nu ska den klara sig till nästa helg hoppas jag. Sen fick det bli en dusch. Och en del vila. Men gjorde en blåbärspaj också för det räckte bären som vi lockade igår och idag till när jag hade fått mina frukostar. Ok, fuskade lite med lite överblivna blåbär från frysen också men det var inte många dl. Den står för övrigt kvar utan att ha blivit rörd.


Maken grillade filé och jag gjorde sallad. Åt middag hyfsat tidigt. Så det fick bli en promenad ner till Köpingsvik efteråt. Bjöd maken på kaffe på konditoriet innan vi gick tillbaka. Har med andra ord fått ihop alla mina steg idag med råge. Och trots 10 dagar med penicillin och borrelia har jag fått ihop över 427 000 steg denna månaden. Har gått på bra. Lär dock bli rätt svårslaget.


Väl hemma igen så packade maken ihop det han ska ha med sig i morgon. Han börjar ju jobba då men ville inte köra ikväll utan gör det tidigt i morgon bitti. Jag hoppas att jag kan somna om för stiga upp 05 har jag ingen lust med. Har hunnit med att tvätta en maskin tvätt och fått den klar. Förberett en som ska köras i morgon också. Tänkte försökt ha så lite att göra som möjligt när jag kommer hem på torsdag.


Ska ta med mamma och åka till dottern på tisdag. Men det tar nästan 7 timmar att köra dit och då är inga raster inräknade. Försöker åka så tidigt som möjligt på tisdag. Stannar hela onsdagen och så åker vi tillbaka på torsdag. Vad vi ska hitta på väl där det lär vi upptäcka. Men för att orka upp tidigt på tisdag är det lika bra att komma i säng snart så man vänder dygnet rätt igen. Har dessutom en del förberedelser att göra i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar