Öland

Öland
Solnedgång

söndag 14 augusti 2016

En helg mindre

Eller hur jag ska se det. Fast denna gick fort som attan. Hade man kört bil i denna hastighet hade man aldrig fått se varken bil eller körkort igen. Fast å andra sidan får jag aldrig se denna helg igen heller..... Efter lite om och men kom vi iväg till Borgholm och dess bluesfestival. Inte jättemycket folk men med tanke på att det var stadsfest i Kalmar också så var det mycket folk. Ett litet tips till dem som fixade att ta en annan helg nästa år? Kom iaf i säng lagom till midnatt.


Tröttare än trött i morse men kom upp som jag hade tänkt mig. Fick min promenad, hann klippa sista delen av gräset, vattna blommorna, packa osv, Hann tom hjälpa maken att bära in hel del i skjulet. Passade på att möblera om lite i skjulet. Fick därmed också lite golvyta över och kunde på sätt få in lite till. (Fast denna helgen kunde jag åter igen ge maken en rejäl mängd mes skruv som skulle vara slut. Dock försent men nu har han några hundra till nästa gång.)


Min ena bror fyller år och skulle grattas. Då jag hade presenten så var vi tvungna att vara i tid. Vi hann tanka också så skötte oss bra. Min andra bror hade redan hunnit åka. Men Emma och Tore kom samtidigt iaf. Och enligt den första är det viktigare att krama moster än att säga grattis till morbror. Hon belönades med en nyckelring. Efter några timmar så åkte vi vidare så i dag var vi tidiga i övernattningslägenheten.


Har denna helg hunnit att packa upp, få ordning på det som var med, komma på vad jag glömde (merparten går att lösa och resten får jag väl vänta med till nästa vecka igen). Håller nu på att ladda armbandet och ena mobilen. Ska umgås lite med maken innan jag borsta tänderna tror jag. Kanske klura ut vad jag vill ha på mig till jobbet i morgon eller mer exakt vad jag ska ha på mig på jobbet. För dit och hem lär det troligast bli träningskläder. Sen hoppas jag det blir mer än +2° i morgon bitti. Vi är faktiskt bara i början av augusti och inte oktober.... God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar