Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 augusti 2016

Mitt i veckan

Var inte mycket piggare när jag vaknade men kom iaf upp. Hann plocka lite innan jag gick till jobbet. Idag tog jag dock en poncho över träningskläderna. Fast i morgon får det nog bli långa byxor trots allt. Attans så man frös fast man försökte knata på så det stod härliga till. Var nog dessutom kallare än jag trodde för jag möte en med vantar, tjock jacka och i övrigt fullt utrustade för varmare vinterdag.


Gick bra att jobba idag. Fick inmatningen klar och kunde flytta en hög med dokument samt kolla att andra också kunde hitta dem samt hade access till dem. Men mot slutet så tappade jag bort arbetslusten. Ögonen kändes rätt fyrkantiga. Lär inte bli bättre i morgon då jag ska börja mata in i nästa system.


Kallt som attan även när jag skulle hem. Det var iaf uppehåll och för tillfället får man väl vara rätt tacksam över det. Men till nästa vecka ska jaga och iaf någon varmare tröja tas med. För även om man ska frysa in hösten behöver man väl inte bli isbit? Maken var redan hemma när jag kom. Han fick leta rätt på en tröja och flja med till affären. Behövde lite bröd så jag kunde få något i mig. Passade på att se till att köpa så det räcker i morgon också men inte längre.


Rejält trött när jag väl hade fått mat i mig eller mer exakt ätit min macka. Har inte gjort så mycket. Tvättat håret har jag gjort så jag slipper frysa ännu mer i morgon bitti än vad jag gör ändå. Sen kan jag även sova längre om jag fixar det i kväll än om jag gör det i morgon. Ser fram emot att sova. Ska straxt släcka lampan. Behöver plocka fram lite till i morgon och borsta tänderna. Kanske dags att fixa det? Sova någorlunda tidigt lär inte heller göra ont. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar