Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 11 augusti 2016

4 gjorda

Dagar i första veckan efter semestern. Fast jag konstaterade vid lunch idag att ska jag mata in i datorn hela dagen i morgon också så tar jag ledigt efter lunch i morgon. Ögonen är nu mer kubiska än en kub. Sov länge i morse men kom upp. Trött som attans kom jag till jobbet och så var det dags att mata. Behövde dock städa min hurts. Upptäckte att man kunde plocka bort lådan. Under den fanns en massa kul grejer. Kan tex tala om att bildprogrammen man använde 2006 funkar fortfarande....


Har fått ihop alla stegen idag och en aning mer. Vilket behövs för det lyckades jag inte med i måndags när det regnade mer än lovligt. Hann iaf möta upp maken vid tåget. Fick bli St Clair idag. Hur länge som helst utan ska man väl inte behöva klara sig iaf? Nåväl nu klarar vi oss några veckor. Får hoppas att vi kan bo betydligt närmare utan att bosätta oss där.


Fick bli en längre väg hem därifrån. Med ömsom sol och ömsom regn när det inte gjorde både och. Dvs regnade och solen sken samtidigt. För det gjorde det också. Väl hemma diskade maken och jag torkade. Han hittade även glass i frysen. Frågan är hur länge den har legat där? Har inget minne av när jag kan ha köpt den. Den smakade dock ok.


Nu är det dags att packa ner det mesta i väskan och borsta tänderna. Ska försöka sova tidigt ikväll också. Dock väldigt dålig på det men träning ska ju ge färdighet sägs det. Så jag får väl fortsätta träna. Stänga av datorn i tid hjälper dock har jag märkt. Dags att göra det med andra ord God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar