Öland

Öland
Solnedgång

söndag 28 augusti 2016

En dålig dag.

Vaknade innan tuppen men lyckades somna om. Sov väldans gott. Lite för bra för lagom när jag kommit upp, fått på mig träningskläderna och stoppade lite mat i mig så föll regnet. Och inte var det lite heller.... Passade på att vattna blommorna i stället. Maken sprang ut till sitt garage, vore ju synd om han missade en stund där.


Har en hög med målarböcker. Börjar bli så många att det är lite svårt att hålla reda på dem. De finns numera i en excellista. Sorterade dessutom ut 3. Tänkte se om inte min mor vill ha dem. Skulle hon inte vilja det så skickar jag upp dem till dottern. En tycker jag nog passar bättre för syskonbarnen än mig. En av dem hade redan färdiga bakgrunder eller så var de delvis färglagda. Det vill jag göra själv.


Körde frystömning till middag så middagen blev så fantasirik som wokgrönsaker, chicken nuggets och currysås. Får försöka hitta på något roligare nästa helg. För som det nu är så kommer frysen var helt tom på matlådor till måndag nästa vecka. Men jag har missat att kolla hur stor frysen är på nästa ställe. Och vill inte hamna i den sitsen att ev frusen mat inte får plats.


Vi hann med en fika hos grannarna innan vi åkte. Blev dock sittande en liten stund längre än tänkt. Men vi hade packat nästan allt innan. Gick rätt snabbt att fixa till det sista. Har dessutom kommit på plats, packat upp det mesta, tvättat håret och håller nu på att ladda mitt armband. Som för övrigt har haft en riktigt sorglig dag. Har knappt rört mig idag. Jag som hade velat ha betydligt fler steg än jag fick.


Nope, dags att försöka få håret så pass torrt att jag kan lägga mig. Har några långa dagar framför mig. Ger de bara steg och tillräckligt med sömn så ska det nog gå vägen iaf. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar