Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 18 augusti 2016

Då var det en arbetsdag kvar.

Varit rugguggle väder hela dagen. Vaknade och det var det. Ville inte stiga upp och sköt på det så länge det gick och försökte lite till. Nåväl, kom upp iaf och kom iväg till jobbet. Tog dock bilen då det regnade och bli blöt är ingen hit. Sen har dagen känts lite upp och ner mest hela dagen. Men jag fick iaf en hel del gjort.


Hade funderingar på att gå en runda på lunch för att iaf få ihop några steg då men det blev heller inte av. Så när jag väl slutade hade jag inte fått ihop många steg. Skulle dock hämta maken utanför hans jobb så jag fick smita lite tidigare och köra direkt från jobbet Tur vi skulle fortsätta till IKEA för då får man iaf ihop lite steg. Var lite tidiga så vi hann med fyndet innan vi tog ett varv på övervåningen. Sen var det dags för presentationen av nya katalogen och en av det nya innehållet.


Lite vatten och en bit av en laxmacka blev vi bjudna på. Vi fick en påse med rabattkupong på mackan vi blev bjudna på, en tävlingskupong och en penna. Vi blev upp delade i 3 grupper då vi var många. Vi hamnade i den gula gruppen. Efter att ha sett en film om nya katalogen, blev det en tur till sängavdelningen. Där fick vi påfyllning av påsen. Vi fick den nya katalogen. Därefter blev det köksavdelningen. Här fick man en vit liten skål av det nya sortimentet. Fortsatte till vardagsrum som byggs om för tillfället och där med var placerat straxt före kassorna. Ny soffa, lite bord som funkar so soffbord och lite väggförvaring blev vi presenterade för. Detta var den sista stationen för vår grupp och fick varsin vattenflaska.


Vi hann gå runt hela nedervåningen innan vi tog en ny runda till fyndet. Hittade dock inte det vi sökte. Eller jo vi hittade men det fanns inte i det utförande som vi önskade. Sen stängde de så vi gick vidare till Willys och handlade hem lite att äta. Eller jag köpte riskakor, maken korv och ost. Blev en chokladkaka som vi tog lite av på vägen hem. Tänkte ha lite till i morgon så tyckte dock inte maken som åt upp den när vi väl var hemma.


Nu är det dags att göra sig i ordning. Packa väskan för hemfärden i morgon får jag göra delvis innan jag går till jobbet och resten när jag väl kommer hem. För nu är klockan mycket och jag kan heller inte bestämma mig för vad jag vill ha på mig. Får lov att duscha i imorgon bitti då det tar lite för lång tid att få håret torrt om jag gör det nu. Innebär att jag behöver stiga upp en timma tidigare. Lika bra att sätta fart så jag hinner sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar