Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 16 augusti 2016

Trötta tisdag

Kände mig rätt pigg igår och trodde det skulle vara ok idag också. Icke då. Var rejält trött i morse och så hade jag ställt klockan en timma tidigare.... Nåväl jag var på jobbet i tid till morgonmötet iaf. Hade fått filen i retur så det var bara att fylla på och skaffa det som efterfrågades. Har mailat den i retur igen. Får se om den ligger i mailen i morgon igen eller ej.


Bytte affärssystem vid månadsskiftet. Så vi har lite hjälp på plats. Riktigt bra. för jag kunde få hjälp att fixa något som inte gick enligt kollegan på andra fabriken. Riktigt skönt dessutom hoppas jag få underlag till någon mer denna vecka för då kan jag få lite hjälp till om det behövs. Har även hunnit kolla upp lite som skulle vara fixat hann halvvägs men det var inte gjort. Troligen är inte resten heller gjort. Kollar det jag hinner i morgon sen skicka jag listan med hälsning att inget var fixat. Dvs om jag inte hittar någon som är gjord för då behöver jag kolla samtliga.


Gick hem i hyfsat tid. Fick gå direkt till stationen. Idag var maken sugen på lite extra steg. Blev en omväg till affären. Handla lite mat och sen hem. Åt lite och vilade lite innan vi tog ytterligare en promenad. Riktigt skönt ute var det. Fast jag var trött när vi kom hem. Tur det är dags att sova nu. Eller iaf snart. Kanske lika bra att göra sig i ordning. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar