Öland

Öland
Solnedgång

måndag 1 augusti 2016

Tidig kväll

Det blir det ikväll. I morgon börjar bilen rullar redan 05,00 om det går som planerat. Men om vi börjar från början. Maken steg upp innan tuppen och gav sig av redan 05,30 i morse. Vaknade straxt innan han var klar. Så när han hade åkt körde jag en maskin tvätt. Läste lite på internet, spelade lite spel osv. När första maskinen var klar var det till att hänga så den fick torka. Efter ytterligare någon timme kom jag på att renbädda vore inte helt fel så då åkte sängkläderna in i maskinen och blev tvättade. När de var upphängda tog jag mig en promenad. Inte den vanliga utan en som är lite kortare. Bara dryga 6km.


Väl hemma var det till att ställa sig i duschen. Äta lite, hämta in det som var torrt. Börja packa min väska. Bära ut det som var packat. Packa ner det som dottern ska få. Bära ut det. Hämta in resten. Bädda med de nytvättade lakanen. Packa ner det som jag hade glömt. Packade ner lite ätbart inför morgondagen osv. Till slut var jag klar och kunde åka. Skulle handla det sista på Coop. Därefter åkte jag hem till föräldrarna.


Mamma och jag gjorde en liten utflykt. Vi har fixat mackorna, lagt vatten på kylning osv. Lite mer mat intagen och nu laddas mitt armband. Har dessutom packa om två väskor så det blev bara en. Dvs det som jag först glömde har nu hamnat i väska 1. Hunnit och prata lite med maken också. Tänderna ska borstas och väckarklockan ställas på 04,30. Annars lär inte jag vara klar i tid.


I morgon åker vi till dottern och hälsar på. Enligt kartan nästan 7 timmar sträckkörning. Även om mamma kör en del så lär vi inte köra i ett sträck. Lite lagom molnigt väder önskas. Nu ska smita in och borsta tänderna. Behöver nog sova tidigt. Hur ska jag annars klara av att väcka tuppen i morgon? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar