Öland

Öland
Solnedgång

måndag 29 augusti 2016

Uschlig dag

Eller dagen har väl varit rätt ok. Men jag sov som en kratta till idag. Tror jag var mer vaken än sov. När det väl var dags att stiga upp var jag vaken men så trött att jag var yr. Detta botade jag med att vara en kvart tidigare på jobbet. Som för övrigt har fått fnatt eller något. Bara en massa spring hela tiden. Nåja, långtråkigt blir det inte.


Tenderar till att regna var gång jag går ut men med nya regnkappan så har jag lurat vädret och går iaf. Väldans bra investering måste jag säga. Maken har mer tur. Blev sen från jobbet behövde ha så rent som möjligt. Åker till Göteborg tidigt i morgon för att utföra en revision hos en leverantör. Kollegan plockar upp mig så vi hinner dit i tid. Sen får vi se när vi är i Alvesta igen. Men det lär vi upptäcka. Behöver dock ha telefonen laddad iaf SJ inte behagar vara i tid. Fast jag har en stunds marginal för säkerhets skull.


Väl hemma idag blev det en tur till Växjö. Maken behöver mer skruv. Man kan ju tycka att det borde vara fullt snart med all skruv. Men än finns det hål att fylla tydligen. Passade på att skaffa hänglås (som vi inte har lyckats att fixa koden till). Och när vi ändå var där så har vi handlat så vi ska klara veckan eller iaf större delen av den.


Väl hemma så var det till att äta lite och vila en aning. Dock har maken redan fått nycklarna till nästa lägenhet så vi körde bort ett par lampor, ett bord, en påse med kläder och en del till förrådet. Nu har vi iaf ett bord och lite ljus. Maken kör en del i morgon till jag kommer hem. Han lär ju vara hemma några timmar tidigare. Onsdag och torsdag blir det de större möblerna. Har bokat jobbets släpvagn då. Hoppas bara vädret är ok. Nåväl får vi bara dit sängarna och tv möbeln så vill jag minnas att vi kan få in resten i bilen om det kniper. Å andra sidan är det så nära att tar man bara ett par saker i stöten så lär det inte hinna bli speciellt blött. Om det inte hällregnar förstås.

Nope behöver komma upp straxt efter 05 om jag ska hinna med tåget. Bäst att komma till sängs. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar