Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 2 augusti 2016

När man får väcka tuppen

03,57 vaknade jag i morse men vi skulle inte köra förrän 05,00. Lite tidigt att stiga upp för att sätta sig vid köksbordet och vänta. Blev till att ligga och vrida sig ett tag. Spelade lite spel också. Allt var packat och klart en kvart innan lite drygt. 4,53 var bilen packade med både mitt och mammas. För henne har jag med mig som sällskap.


Inte mycket trafik de första timmarna. Straxt efter 8,30 tog vi frukost. Hittade en rastplats men den var inte den trevligaste så det blev ett väldigt kort stopp. Efter ytterligare en halvtimme så fick mobilen som användes till gps nog och la av. Följa skyltarna och sedan in på nästa rastplats och fixa till det. Blev den andra mobilen ett tag. Damernas nyttjades också. Inte speciellt lockande dock när man väl såg dem.


2 timmar senare var vi nere på halvtank och en mack längs vägen fick ett besök. Sen dröjde det inte mer än 1,5 timme och vi var framme. Blev ingen lunch längs vägen vi var ju så nära. Dock hade vi så stor matsäck med oss att det blev lunch på den när väl bilen var tömd. En massa prat blev det innan vi var klara.


Sen gick resten av eftermiddagen och kvällen har gått i rena farten. En runda har jag också hunnit med men nu avrundar jag. Återkommer med mer om vad som hänt när jag hinner. Men jag börjar bli rätt trött och tänkte inte missa sömntåget. God natt.

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får det bra hos dottern!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska absolut inte klaga mer än möjligen att tiden går fort.

      Radera