Öland

Öland
Solnedgång

fredag 5 augusti 2016

Då var sista semesterdagen gången.

Förvisso är jag ledig både i morgon och på söndag. Men det är jag ju varje vecka så de räknas inte in i semestern. Vaknade tidigare än tillåtet. Och inte kunde jag somna om heller. Blev till att slöa vid internet. Kom upp och fick på mig träningskläderna. Hann prata med mamma innan jag kom ut på min runda. Tog en variant idag och skippade största delen av skogen.


Åter hemma åt jag och tog därefter en dusch. När jag väl var klar så tog jag på mig sandalerna och gick ner till Köpingsvik. Var lite tidig men då hann jag gå och titta lite på folk först. Sen blev det tuff tuff till Borgholm. Inte för att jag behövde egentligen men det var ju sista semesterdagen. Handlade dock lite frukt och bär på torget. Och så fixade jag middagsmaten lagom till maken plockade upp mig.


Väl hemma blev det till att äta. Se till att få makens smutstvätt så jag kunde köra igång första maskinen redan idag. Kunde dock inte hänga ute då myrorna svärmar eller vad det nu heter när de flyger runt i luften. Och inte hade vi något myrr. Gick till förrådet och kollade men vi hade ingen där heller. Knatade helt enkelt ner till Köpingsvik och ICA. De har ju. Så nu har vi också. Blev lite annat bra och ha också. Kan tala om har man gått 23000 steg redan innan så blir 6 kg rätt tungt redan efter någon km. Maken fick plocka upp mig när jag hade en km kvar att gå lite drygt.


Tvätten är nu klar. Maken har hällt myrr vid ytterdörren så vi förhoppningsvis inte får in dem. Själv har jag plockat lite med mina kläder. Behöver börja fundera på vad jag behöver i lägenheten. Vill inte ha för mycket där de närmaste 4 veckorna. Så roligt är det inte att bära. Sen kan man alltid bära dit lite i taget.


Nu ska tänderna borstas och jag stoppas i sängen. Förhoppningsvis så sover jag längre i morgon bitti för jag har lovat köra maken och grannen i morgon. De ska till Iris festivalen i Färjestaden. Är inte riktigt säker på vad jag ska göra men det vet jag väl så här dags i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar