Öland

Öland
Solnedgång

fredag 26 augusti 2016

Äntligen helg

Vaknade och trodde jag hade sovit över larmet i morse. Hade jag inte så jag kom upp i tid. Packade min väska redan igår så den var klar. Maken skulle åka direkt efter jobbet så han fick all packning med sig. Gick en liten omväg så jag skulle se hur lång tid det tar att gå från nästa lägenhet till jobbet. För att maken får det bättre innebär det inte att jag får det. Men jag kommer att hinna om jag stiger upp 5 minuter tidigare.


Glömde matlåda hemma och missade att boka så det fick bli en paj.  Fick veta att tågen inte gick mellan Alvesta och Växjö. Dock gör Öresundstågen det. Dock fick det till följd att jag smet lite tidigare än tänkt och jag kom med tåget som ledde till en timma i Kalmar. Fick handlat lite som jag bara hittar där. Finns säkert på fler ställen men jag har inte hittat det. Men nu har jag både Oyster sauce och Silver Swan soya. Nu klarar jag mig länge igen.


Hade tänkt och handla lite att äta men antingen var det var det mycket folk eller så var ingen där. Jag gav upp. Väldigt skönt väder iaf så jag gick en del i stället. Hade kunnat gå en runda till eller två men bussen väntar inte på att man ska bli klar. Och bussen efter går bara till Borgholm. Dock var det jag handlade så pass tungt och bussen blev stående en stund i Borgholm så maken fick hämta mig och så lät jag bli att gå hem. Förstår inte varför glasflaskor och burkar ska vara så tungt för. Och helst inte när de fulla.


Väl hemma har jag inte gjort mycket mer än klippt ner visset på mina fjärilsbuskar. Kommer fler blommor men en del av dem börjar bladen gulna. Funderar på de har gjort sitt för i år eller om det har varit så bra väder att de vill ha lite vatten i morgon. Får luska lite med grannarna. Eller så ger jag dem lite vatten bara för att jag kan. Borde ha tvättat en maskin tvätt men orkade inte. Energinivån är något låg. Har inte hittat något som fallit mig i smaken att äta sen lunch och nu är det väl sent om jag ska kunna sova.


Behöver komma upp tidigt i morgon om vi ska hinna till Jonssons trä innan kungsrallyt. Sen är det dessutom massa jippon i Borgholm i morgon då det ska firas 200 år. Tror jag tänker bli avsläppt där och gå ner till centrum och titta lite innan jag går hem. Dock inte säker än. Får väl se vad jag vill i morgon. Men nu tänker jag iaf åtgärda sömnbehovet lite med att försöka sova tidigt. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar