Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 24 augusti 2016

Mitt i veckan

Fattar inte riktigt, tycker jag blir tröttare och tröttare för varje dag. Hur ska det gå på lördag när vi behöver vara på plats när virkesaffären öppnar? Jag kommer att få hjälp maken sovandes. Nåja, får hoppas jag är piggare i morgon. Men jag tror det inte. Kom iaf upp och kom iväg men tidig var jag inte och inte hann jag stoppa ner något i flyttlådan heller. Om vi inte räknar en lampa som jag bara behövde lägga rakt ner. Var inte speciellt varmt när jag gick heller. Blev dock bättre när det grå i luften försvann halvvägs.


Nåväl, på plats idag har jag hunnit med en hel del även om jag inte hann med allt som andra ville. Dock fanns det förståelse för att jag inte hann så det mesta blev gjort fast inte av mig. Håller på att revidera en ny lina samtidigt som vi har en ganska tung utredning pågående. Men med alla i teamet som har en ambition att vi ska vara pålästa, en aning före så ligger vi bra till. Och precis innan jag skulle gå hem fick jag telefonledes besked som fortfarande gör det till ett stort jobb men ett mer koncentrerat jobb. Alltid något.


Väl hemma så var maken redan hemma så det var bara att sätta sig och äta. Efter en stunds vila - var för trött för att orkar göra nytta - blev det en tur till andra änden. Men kompisarna har fortfarande ledigt och var inte hemma. Men vädret var behagligt så det blev en lite längre tur hem. Sen var det bara att kliva in i duschen. Och därefter har jag åter igen gjort väldigt lite. Hittade ytterligare en lampa som jag kunde packa ner. Nu återstår att borsta tänderna och sedan åter sova så jag orkar med morgondagen. Vad vi ska hitta på efter jobbet återstår att se. Hoppas kunna gå hem lite tidigare än idag.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar