Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 augusti 2016

Gick väl hyfsat

Jisses så trött jag var när klockan ringde i morse. Men det var bara till att ta sig samman och stiga upp. Fast 5 timmars sömn är i minsta laget. Ska försöka få ihop mer i natt annars går det åt skogen senare i veckan. Var klar i god tid och hann plocka undan lite i hallen. Tog dock bilen till jobbet. Jobbväskan med dator osv var lite väl tung. Var där så det blev + på flexkontot.


Åkte dock hem på lunchen och tänkte lämna den efter att ha ätit min mat. Kan säga att det tänkte inte vädret. Jisses som det regnade. efter en kvart gav jag upp och tog bilen tillbaka också. Hade dock då hunnit att röra till hallen igen. Men hade ändå fått en aning bättre ordning ibland mina kläder. För något ska man ju göra medan man hoppas på att regnet ska avta så man kan gå.


Väl tillbaka på jobbet så var det till att återvända till datorn. Har letat uppgifter hela dagen. Några leverantörer har jag fått maila och be om uppgifter. Hann iaf klart så pass att jag kunde maila uppgifterna vidare för översyn Hoppas kunna mata in dem i systemet i morgon. Bör vara klar på onsdag om jag får hålla på. Var uppehåll när jag skulle åka hem slapp bli blöt en gång till.


Väl hemma var det till att få undan det värsta bombnedslaget innan det var dags att gå och möte upp maken. Har inte haft mer kläder på mig idag än vad jag hade förra veckan. Men antingen har hösten kommit hastigt eller var det betydligt varmare på Öland. För det var inte varmt precis. Men men går man fort nog får man lite värme iaf.


Fick gå och handla. Tömde kylskåpet innan semestern och maken fyllde inte på mer än han förbrukade förra veckan. Kom dock hem och upptäckte att jag glömde lite. Maken hade också missat lite. Vi hade iaf fått så pass att vi kunde få något i oss innan vi åkte in till Växjö och kompletterade med det som saknades.Skulle ha 4 saker och kom hem med det dubbla. Nåja, utflykt blev det och lite luft och ljus fick vi.


Nu är det snart dags att sova. Behöver borsta tänderna men sen ska jag vara klar. Hoppas på bättre väder i morgon. Behöver gå då. Ligger lite efter men det får vara så. Men tänker inte halka efter mer utan helst kunna ta igen det mesta i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar