Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 25 augusti 2016

Nedrans då.

Varit en lång dag. Trött när jag vaknade och inte blev jag piggare av att ligga så länge jag vågade. Kom upp och blev klar hyfsat fort så jag passade på att packa lådan jag höll på med klart. Och sista pappkassen. Sen gick jag. Rejält varmt i dag på morgonen. Fick ta av jackan innan jag hann korsa första vägen. Gör absolut inte ont.


På jobbet går det framåt men det är rätt mycket att stå i. Hann inte ringa leverantören jag ska besöka på tisdag men hann boka möte med en annan på tisdag. Dock ska den besöka mig och vår produktion. I morgon behöver jag ringa leverantören jag inte hann idag, boka biljett, mata in avvikelser i nya systemet, helst ha ett avstämningsmöte eller iaf boka det, sammanställa denna dag och göra allt det där som jag ännu inte har hunnit med. Hoppas kunna sluta 15,30 men inte senare än 16,30. Sen blir det jobbigt att hinna med tåget.



Jag slutade denna dag nästan 3 kvart senare än jag borde. Och det var ännu varmare ätt gå hem. Väl hemma blev det lite mat, en låda packad, förberedde för ytterligare en och så en kort promenad till affären. Maken började diska men det hoppas jag hinna göra i morgon så han kunde låta bli. Istället så packade jag ner det jag hade förberett och har nu ytterst lite kvar i köket att packa ner nästa vecka. Kyl och frys är kvar, besticklådan, ett par tallrikar, glas och äggkoppar. Lite knäcke har jag också sparat sen är det bara sånt som är så tungt att jag inte vill packa ner det kvar.


Nu återstår att förbereda kläder för morgondagen, packa ner det som maken får ta med sig till jobbet och jag slipper bära på tåget hem. Lovade maken att hjälpa till att bära ut det till bilen. Troligen får jag bara handväskan med mig. Lagom mycket att bära. Dags att sätta fart med det sista. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar