Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 23 augusti 2016

Full fart

Trött som attan vaknade jag i morse. Kom dock upp och blev klar i hyfsad till. Hann tom packa ner det som jag förberedde för att packa när jag kom hem idag efter jobbet. Hade förberett maten och salladen redan igår så det var bara att klä på sig och gå. Varmt och nästan klibbigt var det. Och inte var det bättre när jag gick hem.


Var fullt upp. Har en liten het potatis i rullning. Och det troligaste är att det blir värre i morgon. Men men det blir nog bra bara vi hittar en bra metod att kontrollera på. Vilket jag inte tänker fundera på nu utan först i morgon. Blev dessutom väldigt sen. Men nu är all tid jag förlorade inarbetade och en halvtimma till fredag. Maken mötte upp några minuter hemifrån.


Var och tittade på nya lägenheten igen. Dags att börja byta nästa vecka. Väl hemma igen så satte vi oss i bilen och åkte in till Växjö. 4 taklampor och en hög led lampor senare var vi på väg hem igen.  Samt lite hallon som inte räckte hela vägen hem och en liter jordgubbar. Väl hemma tyckte maken att vi hade glömt en taklampa. Men se det köpte jag för dryga 2 år sedan men det föll inte maken i smaken då. Nu kommer den till användning. (Vi pratar alltså om lampor till garaget.)


Jag har passat på att äta lite. Packat ner lite till och funderat på jag ska lägga ner härnäst. Har en plan vill dock inte ha lådorna för tunga då vi ska bära dem 4 trappor. Man blir trött av bara tanken så det lär jag troligen älta tills alla lådor och möbler är uppburna. Har dock inte frberett något att packa ner i morgon. Bara en plan i huvudet. Har dock bara 2 kartonger kvar och en pappkasse. Gäller att vara lite smart nu så man kan få med sig tomma kartonger med tillbaka tidigt utan att det blir för rörigt.


Nope, dags att försöka sova. Morgondagen lär inte bli lugn och stillsam. Vill ju orka göra lite hemma också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar