Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 7 maj 2013

Sakta men säkert

Blir jag bättre. Rethostan finns kvar men inte ofta och inte så länge. Kan svälja betydligt bättre men inte riktigt som innan. Nere på ett par tre halstabletter om dagen. Vågar inte riktigt sluta med medicinen mot rethosta. Men funderar på att minska dosen mitt på dagen. Man blir en aning trött av den och kan jag slippa det vore det toppen!

Doktorn sa att jag skulle hålla mig inomhus vilket jag gör till stora delar men en eller ett par promenader blir det allt. Måste ju få lite frisk luft också!


Nu har trädens löv börjat att spricka ut och det börja bli grönt och fint. Ena kollegan skulle klippa gräset idag så det har också kommit igång. Riktigt härligt ute nu. Idag har vi "bara" haft 23° och sol. Tror Ni att det gjorde ont? Det enda som gjorde ont var att jag ska hålla mig inomhus.

Snart dags att sanera benen och plocka fram de kortare byxorna. Idag fuskade jag. Har ett par tunna leggings med spets de nedersta 2 dm. Då gör det inget att jag inte nyttjade helvetesmaskinen i helgen som var. Skulle något hårstrå kommit ut så försvinner de i spetsen.

Frågan är hur länge får vi behålla det fina vädret?? Hoppas på ett par dagar till. Då kanske jag iaf kan sätta mig på balkongen och njuta lite......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar