Öland

Öland
Solnedgång

fredag 17 maj 2013

En lika härlig dag idag med.

Har varit kanonväder idag också. Kom dock inte förrän efter 13. Men ut kom jag iaf. Först var jag iväg och handlade. Bröd till mig och en massa annat till maken. Har även passat på att förbereda en del som ska med till östkusten i morgon.


När väl maken kom hem så fick han vila en knapp timme innan jag hade honom till att följa med ut och gå. Var iväg 1,5 timme. Fast det var i varmaste laget. Och då hade jag ändå struntat i jacka vilket jag inte hade gjort gången innan jag var ute.

Med andra ord ska korta byxor och linne få följa med. Å andra sidan ska vi till Borgholm i morgon em/kväll. (Crusing) Då fryser jag nästan alltid så långa byxor och jacka får allt följa med också. Sedan är frågan var jag har mina sandaler och tunnar skor. Får ta en runda till källaren tror jag.


I övrigt har jag varit rejält slö idag. Dock känner jag för att skylla på luftrörskatarren. Den vill liksom inte ge upp. Tar jag inte det hostdämpande är det jobbigt. Tar jag det blir jag trött. Undrar varför den ska så envis för?

Får se om jag hinner in överhuvudtaget i morgon. Ska vara i Kalmar till 10. Sedan tomten på Öland. Vi ska dels se hur långt de har hunnit med grunden, dels tänkte vi titta på fina bilar framåt kvällen. Därefter blir det övernattning i husvagnen (urk). Söndag ska vi till mamma. Örsjö marknad ska besökas. Med lite tur är min yngste bror där. Har en kasse han ska ha. Därefter hem. Framåt söndag kväll kommer jag iaf in.


Nu ska jag köra med maken tror jag.

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med fina dagar.
    Ha det så skönt på Öland i morgon och hälsa till Talludden från mig :)
    Kram!

    SvaraRadera