Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 29 maj 2013

Överlevt dagen

En dag som började 1,5 timme för tidigt då maken väckte mig redan halv fem med att snarka. Försökte få honom att sluta vilket han inte gjorde. Var bara att stiga upp en stund. Men jag var för trött. Fick iaf vila en stund.


Annars gick det bra på jobbet. Dator på plats och funkar. Telefon på plats dock var sim-kortet försenat men det gör inget för än vet varken kunder eller leverantörer om att jag finns. Ska dessutom inte ta över förrän till semestern.

När jag väl kom hem så åkte maken. Dock hann han hjälpa mig lite. Husdelarna kom tydligen i kväll. Han var nyfiken och har tagit ledigt torsdag och fredag för att kunna vara med. Beroende på hur trött jag är åker jag antingen dit direkt efter jobbet på fredag eller lördag morgon. Dock har jag ju avverkat 4 mil om jag åker från jobbet. Men jag ska orka också.

Det är ett hurtigt gäng jag hamnat i. De tar en runda i rask takt varje lunch och jag ska haka på. Motion har aldrig varit fel. Tog en promenad till när jag kommit hem och maken hade åkt. Lär göra likadant i morgon. Fast i morgon har jag med mig ett par extra skor att byta om till.


Fast ska jag orka med är det lika bra att jag tar och lägger mig. Orkar jag så återkommer jag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar