Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 maj 2013

Jisses så trött man kan vara

Åkte ju ner till Hässleholm igår. Tittade på bilar, åt gott och hade trevligt. Dock var dagen hyfsat lång. Man kollar inte klockan så noga när man har trevligt. Ute var folket igång till långt efter midnatt. Vi kom iaf ihåg att vi behövde lite skönhets sömn.


Vaknade i morse som vanligt tidigt. Låg dock kvar och kollade bilderna jag tog. Ca 300 på bilarna och ett 30 tal på katterna. Eller mest på Elliot, den andra är lite blyg. Men inte värre än att man får klappa när hon känner för det.


Lämnade ändå hyfsat tidigt. Då fick gps-en för sig att den skulle hänga sig. Dock körde jag trots gps lite "fel" igår. Och hittade då en betydligt enklare och rakare väg. Den tog jag tillbaka. Om jag kommer ihåg, så behöver jag varken karta eller gps i morgon.


Väl hemma var det bara till att packa upp. Gick rätt fort. Tog sin modiga tid att plocka ut lite över 100 bilder på bilar. Då hade jag ändå inte gjort något åt kattbilderna. De har jag fått fixa till nu i kväll. Maken kom runt 16. Idag fick han dock rester från i fredags. Egentligen skulle jag ha städat för maken har bjudit hit projektledaren för bygget. Men vi är faktiskt två i detta hushåll.


Somnade dock till i fåtöljen en stund. Måtte det inte ställa till det utan att jag kan somna när det är dags. För jag behöver komma upp i tid i morgon. Behöver rätta till tiderna lite tills onsdag. Fast det brukar ändå lösa sig rätt fort men det vore rätt bra om det ändå är hyfsat rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar