Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 maj 2013

Har gjort en del idag dock inte det jag hade tänkt mig. Jo delvis har jag gjort vad jag hade planerat. Jag har planterat blommorna jag köpte i söndags. Står så fint i balkonglådan nu. Ska bara komma ihåg att vattna dem med mellanrum nu.

Har gjort rabarberkaka idag också. Kom över en väninna nu i kväll. Vi skulle fika. Kom på  dels att det var ett tag sedan och dels att de närmaste veckorna lär vara rätt upptagna. Bäst att passa på. Tror vi nästan är i midsommar veckan innan vi har en chans nästa gång.

När en dörr stängs sägs en annan öppnas. I mitt fall kan det stämma.

Har dock bara dammsugit vardagsrummet. Hade tänkt att hela lägenheten skulle ha varit dammsugen. Men så bokade jag tvättstugan igår. Och mellan maskinerna kan jag lika gärna dammsuga då. Tänkte tvätta kuddarna också. Är det fint och hyfsat varmt tar jag troligen täckena också. Eller så väntar jag till en annan gång med bra väder och inga täcken behövs.

Men arbetsförmedlingen och trygghetsrådet är meddelade. Brev är postade som skulle postas. Bara ett kvar men jag saknar fortfarande arbetsintyget. Får ringa och skynda på dem i morgon. Borde hinna göra det också. Har hunnit stöka undan en del e-mail och informerat en del.

Men nu är det sova som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar