Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 maj 2013

När man besöker internetbekantar

For idag förbi en bloggvän från MN tiden. På vägen tillbaka fick det allt bli ett stopp. Har läst så mycket om hennes hästar, katter och hund. Hunden skulle vara lite blyg. Nåväl fyller man fickorna med godis så övertar väl suget till slut. Då kan man alltid hälsa lite. Hann inte ur bilen innan jag blev omfamnad av hund. Så blyg var hon!


Fick ju iaf gå till bagaget och ta fram godiset så hon kunde få lite nu när det ändå var köpt. Godiset fick helt klart godkänt! Fanns inte en bit kvar när jag åkte. Åt värre än en hungrig labbe. Efter en massa godis behöver man borsta tänderna. Det vet väl alla? Så även denna vovve.





Några som inte heller var speciellt blyga var hästarna. Första rundan glömde jag kameran. Men med äpplen och morötter blev man väl populär. (De var inte speciellt små dock väldans snälla.) Dessutom var de rätt roliga. Jag är van vid hästar som tar sitt äpple och så ser man inte mer av det. Inte dessa båda, här ska man hålla i äpplet medan de äter det. Få man då en stor bjässe på var sidan så var det enklare att låta dem ta halva äpplet var.




Vi tog varsin häst och ledde dem till hagen. Hunden var så i tagen om vad som kunde finnas i byxfickan att hon snällt följde med på andra sidan om en. Kunde ju kanske gå miste om en gobit eller två.




Några som dock var väldans blyga för dagen var katterna. Inte en skymt så långt ögat kunde se. Och det kan väl bara betyda att man får stanna till nästa gång man har vägarna förbi och det passar?




Hade hon bara bott lite närmare hade jag så gärna skrapat och målat denna. Den är så fin. Men såg ut på håll att behöva lite omvårdnad. I år ska de ha semester från allt jobb med sin gård och då hade det väl passat bra med lite hjälp att rädda denna?




Vackert bor hon. Tiden försvann fort som attans. Rätt vad det var hade 4 timmar försvunnit! Bara poff borta. Önskar henne en riktigt härlig semester med vila och resa. Jag återkommer gärna. Fler bilder på hunden kommer vid ett annat tillfälle. Hon var bara så härlig och poserade gärna när man inte kelade.

6 kommentarer:

  1. Vad kul att man kan få vänner sådär, verkar som om ni har haft en bra dag tillsammans =)

    SvaraRadera
  2. Nu vet jag vem du var hos. Måste ha varit underbart att besöka denna härliga tjej och hennes djur.

    SvaraRadera
  3. Tack för i går och mycket rijtigt så orkade Shakira inte all sin mat när det var dags för den :)

    Du är så välkommen så fort du har vägarna förbi :)

    SvaraRadera
  4. Fina bilder på underbara djur. Hon bor väldigt fint. Kram

    SvaraRadera
  5. Gu så mysigt att ni fick träffas, skulle så gärna besöka Ingalill jag också och klappa & krama både henne och hennes härliga djur.

    SvaraRadera
  6. Åh så roligt. Du har hunnit träffa många från Mn nu

    SvaraRadera