Öland

Öland
Solnedgång

fredag 17 maj 2013

Men åhhhh

Är lite trött efter att ha kört bil i dryga 5 timmar igår. Annars gick själva körandet bra. Blev lovad ganska snabb återkoppling på mitt möte där. Sitter med andra ord med mobilen i högsta hugg och väntar.


Vad händer då? Jo maken ringer och frågar varför jag har mobilsvar påkopplat. Men jag har inte kopplat på något mobilsvar. Ok jag försöker ringa honom för om jag har av misstag kopplat på mobil svar kan man ju fortfarande ringa.


Inte då, den är inte kopplat till något nätverk. Eller mer ordagrant "Not registred on network". Que?? Nedreans telefon. Varför ska den strula just nu? Jag vill ju ha ett litet telefon samtal med positivt svar. Nåja, inte långt till telia butiken iaf. Och de borde väl kunna svara på varför jag inte har något nät på den?

4 kommentarer:

  1. Händer mig ibland; pröva att stänga mobilen, om möjligt plocka ur batteriet i minst 10 sekunder, sätt ihop och starta om. Fungerar det fortfarande inte så kan du skicka en attackduvva till teleoperatören :-)

    SvaraRadera
  2. Det var det jag kom på när jag tryckt på knappen här. Det funkade. Fast katten vet om både telefontillverkarna och operatörerna inte skulle behöva göra både FMEA och styrplan på sina produkters funktion. Utsätta en för sådan ångerst.

    SvaraRadera
  3. Skönt att det ordnade sig

    SvaraRadera