Öland

Öland
Solnedgång

lördag 4 maj 2013

Nähä

La mig i hyfsad tid igår. Var rätt trött. Lyckades somna. Och lyckades sova i nästan 2,5 timme. Sedan hostade jag i ett i nästan tre timmar. Efter det blev det mest dåsande och inget sovande. Ringde jourvårdcentralen när den hade öppnat. Måste iaf få sova lite mer. Fick komma med en gång.

Är inte förkyld, troligen ingen astma men det gick inte att utesluta. Dock var det luftrörskatarr och fick recept på hostdämpande. Har nu hunnit ta två omgångar. (Ska ta tre om dagen.) Jisses vilken skillnad! Dock kunde man bli trött av dem. Men jag var ju trött innan av hostandet. Så där vet jag ännu inte om det drabbar mig.


Var bara att ta sig till apoteket direkt efter läkarbesöket. (Ska dessutom helst hålla mig inomhus den närmaste tiden. Bara för att vara på säkra sidan.) Åkte hem och tog min medicin och passade på att vila ett par timmar. Därefter blev det trots allt Gullabo marknad. Inte helt smart för nu är jag helt slut. Men jag fick iaf lite frisk luft....... Samt lite strumpor och godis. Bensin var tre gånger så dyrt som våra gemensamma inköp. Fast maken tyckte det var en trevlig utflykt och det är nog tur.

Nu behöver jag vila lite så jag orkar med natten. För i natt tänker jag sova betydligt mer än jag hostar!

1 kommentar:

  1. Du kanske ska vara lite rädd om dig och lyssna på farbror doktorn

    SvaraRadera