Öland

Öland
Solnedgång

fredag 24 maj 2013

När maken är snäll.

Maken var ju inte hemma när jag fick beskedet att jag fick jobbet. Han har istället varit och köpt presenter. Alltid trevligt att få presenter men inte nödvändigt. Eller så hänger det ihop med att han köpte sig själv 2 par byxor och 3 par skor.


Vad som fanns i? Jo ett halsband och ett armband med magnetlås. Riktigt fint. Swarowski kristaller, silverfärgade pärlor (eller är det silverpärlor) och svart läder. Ser ut så här:





Riktigt fint är det utan att vara för pråligt. Sedan har maken kollegor (Elvis och Safet) som har bra koll på vad jag gillar för stil För en av dem hittade kläder som är i den stil jag föredrar. De hade dessutom maken till att handla åt mig. Jag hoppas de åker fler gånger med maken!




En cape som är snyggare på mig än på en galge. Men det är svårt att fotografera något som sitter på mig så Ni får nöja Er med capen på galgen. Dock innehåller den ull. Behöver skaffa en scarves eller så får jag ha höghalsat. Långärmat behöver jag också. Det kändes väldigt snabbt när jag provade. Men annars sitter den som en smäck. Tack snälla PJ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar