Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 maj 2013

En ofrivillig fri måndag

Då är första dagen som arbetslös gången. Var på arbetsförmedlingen redan när de öppnade. Var ingen bra tidpunkt att ta sig dit. Efter 1 timme och en kvart gick jag. Gick hem igen. Gjorde det jag kunde själv hemifrån.


En lunch på restaurang blev jag bjuden på. Inte helt fel. Efter det blev det 1,5 timme promenad för att därefter gå till AF igen. Nu gick det bättre. Finns totalt 16 jobb i hela Sverige inom mitt område. Hälften har jag redan sökt. Och utöver det ytterligare 5 som inte finns hos dem. Den halvan jag inte har sökt kommer jag inte att få iaf. Anses vara under min kompetensnivå. Och då får man inte jobben.


Därefter hem. Men inte direkt. Passade på att motionera lite till. Har gått igenom mailen, posten samt besvarat det som skulle. Behöver hitta mitt betyg från gymnasiet. Jag gick ut 1988. Undra vilken kartong det ligger i? Ringer skolan och ber om en kopia. Fick gå och handla också. Tröstade mig med melon och parmaskinka nu ikväll. Attans så gott. Tänker äta det i morgon också.

Nu tänker jag ta kväll. Tänkte försöka stiga upp som vanligt så man inte vrider till dygnet i onödan.

2 kommentarer: