Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 30 maj 2013

Känns fortfarande bra

Fick simkortet idag så nu har jag fått igång telefonen. Gillar detta jobba nästan allt man behöver hittar man på intranätet. Datasystemet är väldigt enkelt så till vida att man läser bara på hela skärmen och så följer man instruktionerna.


Hemma har jag dock inte gjort många knop. Tog en rejäl promenad nästan med en gång efter jobbet. Packat ihop det jag behöver för att kunna åka till Öland direkt efter jobbet. Fundera på om jag skulle bära ut allt till bilen så det är klart.  Har inte bestämt mig än dock.

Har lyxat till det lite också. Ätit lite galia melon och parma skinka. Mycket gott. Fast mest åt jag det för det blev över när jag hade gjort salladen till jobbet i morgon. Synd om det blev förstört så jag fick offra mig lite. Led hårt eller inte alls.


I morgon vet jag inte om jag hinner in här. Är osäker på vad klockan hinner bli innan jag är framme men det lär lösa sig. Maken har dock gjort lite inlägg i husbyggarbloggen. Vill Ni veta hur det ser ut där och hur det går får ni läsa där. Ska bli intressant och se om de hunnit längre i morgon. De vill vara klara så pass att de kan lägga på takpannorna när de kommer i början av nästa vecka.

Dags att packa ner det sista och ställa allt i hallen så det bara är att ge sig av i morgon bitti. Har jag lite flyt kanske jag kan sluta lite tidigare. Å andra sidan isf vill jag passera rondellen i Växjö före 16. Sen är det rätt mycket trafik just där..... Nope dags att göra det sista var det.

1 kommentar: