Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 10 november 2016

Nästan frisk?

Nja, det skulle jag inte vilja säga. Är dock bättre men trött som attan. Vilket jag skyller medicinen på. Vaknade tidigt i morse, klockan var inte ens 07. Var uppe och tog min medicin för att sedan lägga mig och sova till lunch. Hade kunnat sova en stund till men lite dagsljus skadar inte. Tog en stund att bli klar och få i sig lite att äta. Bara för att komma ut något tog jag bilen till Borgholm och passade på att rätta och förlänga min lottokupong. Hade gott hyfsat. Vann 80kr på joker.Inte att förakta. Hade en hög skraplotter med mig så det hela slutade med att jag hade 60kr mer med ut än jag hade in i den butiken.


Då det kanske inte var bra väder men ändå uppehåll och inte blåsigt passade jag på att ta en promenad. Gick runt och kollade efter farsdagspresent till helgen. Kan inte påstå att jag hittade något. Men vad köper man till någon som har allt de behöver? Troligen får det bli en blomma och några lotter. Fast maken kanske har en bra idé? Tänker leva på hoppet till han kommer hem i morgon.


På vägen tillbaka stannade jag till på ICA. Passade på att handla allt utom mjölk till i morgon. Men det och makens älskade korv får jag fixa i morgon. Skulle det dock vara ett riktigt ruggigt väder så kan jag iaf fixa middag till honom. Å andra sidan är det så ruggigt väder så lär han väl inte ta sig hem heller. Väl inne så har jag inte kommit ut igen. Ville egentligen ta en promenad till men har inte riktigt orkat så det har fått vara. Behöver jag säga att denna veckan och förra är en ren katastrof vad det gäller steg? Så här långt tror jag att jag har fått ihop tillräckligt med steg för tre normala dagar. Jag lär inte ens få ihop hela månadens steg. Får vara en dålig månad helt enkelt.


Har dock haft lite ork och börjat att fuska med att ta fram en del fönsterbelysning. Vet att det är 2 veckor kvar till 1-a advent men jag har bara två helger på mig att få upp allt så jag har börjat att plocka fram och hänga upp en del. Snögubbarna har jag tom tänt. Men med snö ute tycker jag de funkar bra. Även plockat fram alla mina vinterlandskap. Om jag orkar försöker jag nog plocka upp dem i morgon. Men det blir morgondagens fundering. Nu ska jag ta sista slurken medicin för idag och krypa ner och sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. Skönt att du i alla fall börjar må bättre! Ta hand om dig nu, och börja inte rusa runt som en skållad råtta igen för tidigt!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lär inte rusa runt den närmaste veckan alls. Sen får vi se.....

      Radera