Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 17 november 2016

Tar väl både onsdag och denna dag då

Har hela veckan vaknat innan klockan. Så även igår. Var klar tidigt och gick en stund tidigare. Tur var det för jag blev ändå sen. Jisses så halt det var bitvis. Dvs skitbra väg att gå på för att plötsligt bli glashalt, Kan säga att det märktes. Tog ca 6 minuter längre att gå och mötte kollega som ramlat. Visade sig senare att det var brutet. Men jag kom fram utan flygturer även om väglaget försökte bjuda på både en och flera.


På jobbet hann jag inte med riktigt allt planerat men det berodde mer på att jag fick info som gjorde att jag valde annat. Däremot hann jag med en dryg timme av dagens agenda i stället. Och det är ju aldrig fel. Och var jag sen till jobbet var jag ännu senare därifrån. Fast det hade jag kännedom om att jag skulle bli redan före lunch och hade godkänt. Kom alltså inte från jobbet förrän efter fem. En promenad hem för att möta maken där. Han fick äta först sen gick vi och handlade lite åt mig att äta.


Kanske skulle säga att det blev inte närmaste vägen till affären. Väl hemma och ätit konstaterade vi att skulle jag inte sova bort en kväll till var det lika bra att vi undersökte om kompisarna en bit var hemma. Eller vi visste att han inte skulle vara det men hon kanske var det? Det vara Ebba med kompis hemma. Hon var dock mest frustrerad över att inte kunna komma åt att hälsa. Men det kunde hjälpas var inte matte hemma får vi hälsa en annan dag. Så vi gick hem igen. inte närmaste vägen då heller.


Väl hemma passade jag på att skriva gårdagens blogg, förbereda denna dag och därefter lägga mig. Sov gott och länge men var vaken och uppe före väckarklockan idag också. Vis av gårdagens halka gick jag 20 minuter tidigare idag och var därmed framme i god tid. (Att jag för säkerhets skull tog en annan väg talar vi inte om högt.) Var inte ett dugg halt idag. Hann även fixa lite innan 8 som jag lovade kollega igår att fixa. Har även hunnit med att göra en hel del samt ge mig själv betydligt mer jobb i nästa vecka.


Idag gick jag hem i hyfsad tid. Men visste att maken inte skulle komma förrän betydligt senare så det blev en omväg då också. Hoppades slippa ytterligare en promenad på det viset. Misslyckades dock. Men då jag åt frukost först runt 10, blev det inte lunch förrän straxt före 13 så jag var inte hungrig och jag saknade en del steg. Gick ut och tog en mindre runda innan jag åt. Ville inte gå för långt då jag inte visste när maken skulle dyka upp. Men jag hann hem, äta och slappa en god stund innan han dök upp.


Han har besök på jobbet så det hade visst blivit lite mat med gäst och chef innan han dök upp. Han behövde inte äta och jag kunde därmed diska och få med allt. Det som nu återstår är att plocka fram det som ska med hem i morgon samt kläder jag ska på mig. Har tagit upp lunchlåda från frysen så den står i kylen och väntar. Maken har 10 min sovmorgon men det gör att jag kan tvätta håret i morgon i stället för nu. Vilket gör att i morgon behöver jag stiga upp ungefär när jag ändå har vaknat denna vecka. Tänker dock inte chansa på att jag vaknar i morgon också utan justera klockan. Nope, nu slår jag ihop så jag blir klar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar