Öland

Öland
Solnedgång

fredag 4 november 2016

Inte mycket

Gjort idag heller. Fått i mig 2 doser till av medicinen och inte blir det bättre. Tvärtom jag känner mig ännu sämre så i morgon ringer jag doktorn. Han får byta medicin. Någon utan alla dessa biverkningar måste det väl ändå finnas? Jag hoppade dock dosen runt 14, Behövde köra hem bilen från Kalmar runt 16,30. Och jag ville vara så fri från biverkningar jag kunde. Bilen mådde dock bra fick jag veta när jag betalde. Så nu kan jag köra ett antal mil till innan det är dags för nästa service.


Mötte upp min äldre lillebror som hade datorn med från den yngre brodern. Fast egentligen var det bara internet som jag hade skickat med som jag behövde. Undrar vad den yngre har hittat på denna veckan? Förra spelade han spel av en typ jag inte brukar spelar. Hur jag vet det? Ikonerna ligger på skrivbordet. De får ligga kvar till datorn skriker platsbrist.


Sover som en kratta. Och när det är dags att vara vaken är jag så trött att jag har svårt att hålla mig vaken. Men mer om det en annan dag. Maken hämtade mig (jag hade då hunnit packa ner hela mysdressen och mina 2 målarböcker) så vi hann in på verkstan typ 5 min innan de stängde. De var attans så snabba på att ta betalt och allt låg redo för upphämtning. De ville inte jobba längre än nödvändigt tror jag. Väl hemma har jag bara packat upp mysdressen. Resten får vara till i morgon. Jo vänta, jag har ju faktiskt både packat ner och packat upp medicinen. Nu ska jag se om jag får sova något i natt. Vill vara vaken så jag kan ringa tidigt i morgon. Typ när de öppnar telefonslussen. Ska ju helst vara helt frisk på måndag. Men då jag inte tror riktigt på det så nöjer jag med att vara i skick för att orka gå till jobbet. God natt!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack.
      Doktorn tyckte dock att jag ska vila en vecka till. Får inte ens ta promenader. Strikt vila......

      Radera