Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 16 november 2016

Dagar som försvinner

Det gjorde ju gårdagen. Poff sa det och borta var den. Detta trots att jag kom upp i tid och tom kom på i sista minuten att jag skulle duscha före jobbet istället för efter. Var ändå på jobbet bara minuter efter vad jag brukar. Hann med allt utom en sak som jag hade hoppats hinna. Dock mötte jag maken vid stationen. Som tur var så var tåget åter igen fem minuter sen. Men det är allt jag behöver. En kort promenad och sedan hem och äta.


Det var sen det gick åt skogen. Skulle bara äta, vila lite och sedan ta en promenad. Dvs en längre än den före maten. Vill försöka komma upp i steg igen. Maken ville kolla ett avsnitt av time team först. Tror det blev fler för jag skulle bara sätta mig vid sidan om men kom på att fåtöljen går att fälla ut. Nåja jag minns att det var något om en by som skulle trilla i havet, för att straxt efter handla om någon kungs galopphästar och avslutades med begravda spädbarn. Hmm försök få ihop det! Det visade sig vara tre avsnitt och jag sov visst rätt gott.


Sen var det bara att göra sig i ordning och krypa ner. Liksom ingen ide att klä på sig och gå ut straxt före 10. Då hade jag väl aldrig somnat. Trots detta sovande sov jag sedan ytterligare 8 timmar. Vaknade dock någon gång med somnade om. Men jag kände mig inte trött och ändå kunde jag sova. Behöver jag säga något om att trött har jag inte känt mig idag. Som för övrigt är sista dagen med medicin. Hoppas det är den som gör mig trött. Nu ska jag hålla maken sällskap en stund och sedan leta rätt på betyget från förra anställningen. Ev be förra chefen om att få ett intyg på att jag utförde revisioner på förra arbetsplatsen så jag får min utbildning. Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar