Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 24 november 2016

En kvar

Arbetsdag denna veckan alltså. Jag var vaken när väckarklockan ringde fast jag tyckte nog allt att det var lite väl tidigt trots allt. Klev dock upp och smet in i duschen. Hann bli klar i god tid innan maken behövde badrummet. Fast när jag var klar så la jag mig en liten stund till. Såg dock till att gå genom ytterdörren 5min innan jag är tvungen. Råkade bli en liten omväg till jobbet i stället. Så istället för att bli tidig till jobbet blev jag nästan sen. Nåja, jag jag fick iaf motion.


Jobbet då, tja det var en sådan där dag då man önskade att man inte jobbade med det man gör. Från att ligga ganska bra i fas var klockan plötsligt väl efter 17 och det fanns mycket mer att göra. Allt liksom bara växte vad man än hittade på. Dock kunde jag konstatera att efter 17,30 så fanns inget mer jag kunde bli klar med idag utan det får vänta tills i morgon. Var heller inte själv, hade sällskap av fabrikschefen, logistikchefen, kvalitetschefen, miljöchefen och arbetsmiljöchefen. (Visst låter det som väldigt många människor? Det är två pers med många titlar.) Och det finns en plan för hur jag/vi ska komma vidare. Alltid bra när man kan delegera uppåt.


Skulle ändå ha bilen med hem så jag slapp iaf att gå just då. Hade dessutom turen att hitta parkering precis utanför porten och behövde inte ens fickparkera. Bara att köra rakt in i fickan. Tycker man om när man känner sig lite sliten och har makens bil. Föredrar min bil när man ska fickparkera. Den är liksom mer lagom stor. Upp och hämtade maken för en tur till bageriet. Köpte mig ett par frallor. Tyckte jag var värd det. Visste dock om att jag saknade många steg så det blev en tur ica så maken kunde handla något till sig att äta. Det var dock inte mat så han fick betala själv. Sen hem utan att ta närmaste vägen.


Slängde i mig de två frallorna och tog på mig ytterkläderna igen och gick ut. För att vara säker på att få ihop samtliga steg fick promenaden ta en timme att gå. (Fast det tog egentligen bara 55min men jag avrundar lite uppåt för så inspirerande kändes det inte.) Väl hemma hade fått ihop samtliga dagens steg, de jag saknade från igår och mer än hälften av dem jag saknade ifrån tisdags. Totalt saknar jag nu 200 steg sen är jag ikapp. Denna veckan alltså. Nu ska jag bara se till att få ihop mina steg varje dag resten av veckan. Kan med lite flit få ihop målet för steg per månad också. Men då får det bli bra dagar och inget regn.


Medan jag var ute och gick fixade maken disk. Undrar om jag går i 2 timmar om han dammsuger också? Kanske skulle testa det nästa vecka. För just nu har jag ingen lust alls att dammsuga själv. Å andra sidan är klockan så pass mycket att jag faktiskt kan slå ihop datorn, borsta tänderna, packa väskan och sedan slå ihop de blå. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar