Öland

Öland
Solnedgång

lördag 26 november 2016

Fullt upp ett tag

Vaknade före klockan och hann planera om lite innan maken vaknade. Kom på att vi skulle besöka Rusta innan Syrran och fira mamma. Men först skulle maken vakna, vi skulle göra oss i ordning, fixa till paketen osv. Maken ville ha kaffe innan vi åkte också men då passade jag på att fixa till det sista. Men klockan 10 vara vi klara och gav oss iväg. Rätt mycket folk på väg in mot Kalmar redan då och ännu mer på parkeringen väl framme.


Hittade vad vi skulle ha på rusta och lite till. Sen kom jag på att jag råkade ha en liten rabattkupong i en affär några dörrar bort så efter att ha lämnat första inköpet i bilen så blev det en tur dit. Även de hade det jag behövde och ville ha. Med black friday pris och dessutom en kupong var jag under halva priset, Gjorde inte ont någonstans. Hade fortfarande tid kvar så det blev ytterligare en affär och ett inköp innan vi åkte vidare.


Kom dock på att det var lördag och Emil, Emma samt Tore tycker om godis och på lördagar har inte deras föräldrar något att säga till om. Blev med andra ord ett stopp till så godis kunde inköpas. Köpte inte mycket men så pass att de klara sig. Därefter blev det raka vägen och istället för att komma precis så var vi där 20 min före. Hann både prata med lilla Lina samt dela ut en hög med presenter. Syrran fick sina, det inslagna sparade hon till väldigt sent. Emil fick sina presenter. Eller de var inte inslagna men det var vad han ville ha så han var nöjd trots brist på papper. Mamma fick sin först. Hon fick bara en men i den låg det flera. Tror även hon var nöjd. Asken var det många som gillade.


Det blev mat, efterrätt och på det kaffe med kakor och tårta. Försökte hjälpa syrran att ladda diskmaskinen så det mesta var diskat när tårtan var äten. För då lämnade vi. Var hemma i tid för att hinna ta en 8 km promenad. Behövde mina steg. Blev inte så många steg på kalaset. Trots att Emil lovade att komma hit och lära mig hur gymmen funkar i Pokemon go. Vi satt och jämförde. Jag hade några han saknade och han hade en del som jag inte hade. Emma var go som alltid och Tore full av energi.


Har även hunnit fixa tvätten. Ligger i tumlaren nu och när den är klar tänker jag tacka för denna dag och lägga mig. Har en hel hög med saker jag vill hinna med i morgon. Får se om det går. Men några måsten ska det väl iaf bli. Blommorna, någon kaka till jobbet, en promenad och försnilla en hög med tomtar runt i huset. Kanske, kanske kan jag hinna få upp kartongerna som kom ner förra helgen och kanske få ner iaf en av trälådorna. Men då behöver jag komma upp tidigt. Nope, kanske skulle fuska lite och göra lite redan i kväll? Säger iaf god natt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar