Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 30 november 2016

Mitt i

Eller hur man ska uttrycka sig. Kom upp i morse fast jag tyckte inte direkt om väckarklockan i morse. Tyckte den ringde på tok för tidigt men det fick gå iaf. Blev klar i tid och passade på att besöka en leverantör på vägen. Skulle egentligen göra en revision där i år men vi behöver inga detaljer i år. Passade på att meddela att vi väntar tills det blir körning av dem nästa gång. Sen knatade jag vidare till jobbet.


Har löst en del div knutar under dagen och lyckats få en hög nya. Ibland funderar man på om summan av bekymmer är konstant? Bara sorten bekymmer som varierar. Nåväl, kunde iaf gå hem i tid. Efter att ha utfört allt med dagen som deadline. Tänkte möta upp maken och var ute i god tid så det kunde bli en hyfsad promenad till stationen. När maken fick informationen att jag troligen inte skulle behöva någon extra promenad idag om vi gick till affären i en krok blev han så glad att jag blev bjuden på Café S:t Clair. Där hade innehavaren varit snäll och översatt lite kort åt mig. Numera vet jag var i Japan jag var. Inte så dumt. Tänker dock inte försöka uttala det.


Blev en runda till affären. Jag tyckte det räckte med vatten och maken fyllde på med lite mer som han behövde. Då trodde jag att det skulle bli på håret med steg men att det inte skulle vara värre än att det kunde vara ok. Det var bättre än så. Låg på plus. Väl i hemma så hade vi gjort allt det vi ville. Blev till att ta itu med måsten. Därmed så motionerade maken Fido medan jag renbäddade. Var klara ungefär samtidigt. Så sedan 19 har vi bar förslösat tiden. Tänker därmed ta tidig kväll. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar