Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 3 november 2016

Lite effektiv iaf

Har väl mer eller mindre sovit bort dagen. Dock pratat med chefen som också tyckte jag kan stanna hemma i morgon också. När jag ändå var vaken ringde jag VC och fick medicin inringt till apoteket. Dock mollipect så här sitter jag och skakar som ett asplöv typ. Tja det får en chans är jag inte bättre väl hemma i morgon ringer jag min VC och ber att få en jourtid och annan medicin. Då kan de få se vad denna medicin med mig. Å andra sidan behöver jag troligen dit iaf. Chefen lät inte som han ville att jag ska komma på måndag heller om jag inte är bättre. Men vi får se i helgen.


I morgon fyller brorsonen Emil år. Dit tänker jag heller inte åka. Får gratta honom via sms och FB tror jag. Vet vad han vill ha så jag får prata med bror min om jag ev kan överföra pengar till honom. Det han har önskat sig var dyrt så då blev näst bästa önskan pengar. Och det går ju att lösa lite smidigt. Iaf om jag orkar sitta uppe en stund. Men det får vi ta i morgon.


Har till slut lyckats att få på mig lite kläder. Fast det berodde mest på att annars hade jag inte kunnat hämtat medicinen. Det är dock nästan enklare att andas ute än inne. Så en liten runda runt kvarteret blev det. Så nu hostar jag därefter. Värst är att gå upp för de 58stegen. Lättare nerför, känns inte lika jobbigt. Har även upptäckt att jag varit duktig på att dricka idag. Har i det närmaste tagit slut på både juice och vatten. Tur det sista finns i kranen. Nu ska jag se om jag kan sova lite. För makens skull hoppas jag det blir bättre än igår för han har nog inte fått sova mycket i natten som var. Frisk i morgon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar