Öland

Öland
Solnedgång

söndag 13 november 2016

Lite vilse tror jag.

Vaknade riktigt tidigt idag och var uppe tidigare. Betydligt piggare än igår. Har hunnit vattna blommorna (annars hade de nog inte överlevt för jag glömde dem förra helgen), stryka makens skjortor och ta en promenad. Dock inte lika lång som igår. Men frågan är vilken vecka är det i kalendern? Har tappat tidsperspektivet tror jag.


Maken har jag haft till att byta skor på bilen. Tydligen behöver jag nya sommardäck. Inte direkt men jag klarar mig nog inte hela säsongen. Ska klura på om jag ska byta under tiden vinterdäcken är på eller om jag fixar det mitt i säsongen så att säga. Nåja det finns några månader att fundera på.


Fars dag idag så ett besök hemma hos föräldrarna blev det. Alltid lika jobbigt att hitta på något så jag valde samma lösning som ifjor. Dvs 1/2 kg kaffe och fågelmat. Pappa kan dricka kaffe och titta på när fåglarna äter. Fast i år ficka han servetter också. Vi åkte ganska tidigt idag så vi kunde stanna en timma.


Har hunnit fram och hade turen att hitta en parkering även idag precis utanför ytterdörren. Blir bil till jobbet i morgon. Sen låter jag den stå där. Har dock kommit på att åker jag hem på lunchen och äter hemma så skulle jag kunna ta hostmedicinen då. Iaf om jag tar sen lunch. För med bilen hinner jag både fram och tillbaka på lunchen. Tål att tänka på.


Har hunnit packa upp och få i ordning på sakerna. (Tror jag iaf.) Väntar in klockan för dagens sista slurk. Måste komma ihåg att ställa klockan till i morgon. Ska stiga upp typ mitt i natten i morgon. Mot vad jag har gjort de senaste två veckorna. Att stiga upp ta medicinen,  lägga sig och somna om kallar jag inte att stiga upp. Håll tummarna att jag orkar med full fart i morgon. Behöver komma igång med den dagliga motionen också. Ha det!

2 kommentarer:

  1. Hoppas det funkat bra idag, och att du mår bra igen!! Men ta nu inte ut dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har hunnit med massor med att bara sitta bakom mitt skrivbord. Vilket beror mest på att de inte har kommit på att jag är på plats igen :)

      Radera