Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 8 november 2016

En bättre dag.

Kan inte vara annat med tanke på att solen nästan var framme idag. Har dessutom fått sova nästan helt oavbrutet. Samt i dryga 12 timmar!! Chefen väckte mig med att ringa. Han fick sina svar och lite till. Jag menar om han ändå ringer kan han väl göra lite nytta också?? Dvs inte vänta tills jag är frisk utan göra själv. Lyckades dessutom somna om nästan med en gång. Passade dock på att ta medicinen innan. Sen väckte dottern mig med att ringa ett par timmar senare. Fast då var hon över 11 så det var till att stiga upp när vi var klara.


Efter att ha ätit lite väl sen lunch och gjort mig i ordning, tog jag mig en promenad till brevlådan. Ok det var fint väder och inte kallt så det blev lite till. Men frisk luft kan inte vara farligt. Och jag tog det väldigt lugnt. Väl utanför mötte jag grannen. Vi höll oss på säkerhetsavstånd. Denna förkylning behöver man inte ge bort så där. Hon hade med sig båda hundarna. Väldigt trevligt, då de numera tillbringar mycket tid inomhus. Man blir alltså inte utskälld när man passera längre. Den lille har musklat upp sig riktigt fint och börja bli ett muskelpaket som heter duga.


Fick göra potatisgratäng till middag idag. Sista dagen så den hade väl klarat sig några dagar till men jag var ändå tvungen att äta. Dessutom sköter den sig själv när den väl har kommit in i ugnen. Fick ihop ett par matlådor idag också. Men nu är skåpet soprent på lådor som jag kan använda som matlådor. Får nog åka till affären och köpa lite mer glass. Har dock tagit upp en färdig låda från frysen. Eller färdig och färdig. Det finns färdig lax i den men jag behöver fixa till lite mos. Men det är också något som inte kräver speciellt mycket.


Har plockat fram mina snögubbar och hängt upp i fönstret. Borde väl funka nu när det nästan finns snö ute? Jag behöver heller inte känna mig speciellt ensam har jag upptäckt. Rätt vad det är har jag sällskap utanför fönstret. Av kaniner.... det lär inte maken gillar. Funderar på om man lockar kaniner med fälla också? För grannen både har vapen och får skjuta isf... Nåja får bli en fråga för en annan dag. Ska se om jag kan lägga mig tidigare ikväll så jag är uppe före lunch i morgon? God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar