Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 november 2016

Funkade

Vaknade rätt hyfsat men somnade om och vaknade redan tre kvart senare. Så jag var uppe och klar redan före 10. Måste ändå anses vara rätt ok med tanke på att jag har order om strikt vila. Dock var vädret inget vidare så köra in till Borgholm och apoteket var inget lockande. Jag drog på det till runt 13 men sen körde jag iaf. Blåst och pudersnö men väglaget ar helt ok. Iaf om man tog det lugnt. Kom både fram och tillbaka utan att något hände.


Hann även rensa ur kylen och slänga soporna innan jag åkte iväg. Var en bra idé för när jag kom tillbaka så kom sopbilen. Då förra medicinen gjorde mig skakig och yr struntade jag i att ta den på morgonen. Så väl tillbaka var det bara att ta en slurk av den nya. Hinner därmed ta en andra slurk innan jag lägger mig. Yrseln är helt borta. Likaså är skakningarna och hjärtklappningen. Och så sakta börjar skelettet och tänderna förstå att de inte får lämna mig.


Jag har både vilat och lagat mat när jag väl var hemma. Plockat ihop en del som behöver tvättas så det får jag väl göra i morgon. Hoppas på en aning bättre väder så jag kan gå till brevlådan och hämta posten. För det måste jag väl ändå kunna få göra. Låter nog tvättmaskinen fixa till högen jag plockade ihop idag. Sen får jag plocka ihop resterna från middagen idag och göra matlåda av. Det får dock inte bli mer än tre matlådor för jag har inga fler burkar sen. Ta mig till affären och köpa lite mer glass och äta?


Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och sova. En dos medicin och borsta tänderna först. Kanske kan försöka lägga mig ner i natt? Eller det är att hoppas på för mycket? Hoppas kunna sova mer och bättre iaf. 3-4 timmar i sträck?? Det vore en rejäl förbättring bara det. Har också fått lite att funderar på. Ska kanske sova på det också. Får nog diskutera det med maken också i helgen. Men först sova och klura själv. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar