Öland

Öland
Solnedgång

fredag 18 november 2016

Konstig dag

Eller det var det var den väl egentligen inte. Men ena stunden var allt under kontroll och gick bra för att en sekund senare vara precis hur kaotisk som helst. Jag kom dock upp före maken idag. Var duschad och klar tidigare än jag trodde. Glömde bara säga det till maken som stressade som bara den. Så var var klar som han brukar vara. Hjälpte honom att bära ner våra saker ca 20 i sju. Sen gick jag upp igen och bytte jacka. Hade nämligen regnkappa på mig när jag hjälpte maken. Tog min väska och soporna och gick ner igen.


Efter att ha kasserat soporna hade jag ju fortfarande gott om tid så jag tog en lite längre väg till jobbet. Visste ju att jag skulle bli hämtad och jag vill ha mina steg. Fast det var ingen bra idé. Lagom halvvägs började det regna igen. Tack och inte så farligt innan jag var framme. Har hunnit med det mesta av allt som behövde göras. Nu är det bara tågbiljetterna till Eskilstuna och tillbaka som jag behöver boka på måndag. Ska skicka in en del papper också. Har dock fått löfte om hjälp med ett intyg.


Slutade arbetsdagen med att bli typ en halvtimme försenad pg a möte. Maken var lite sur. Vi behövde nämligen vara i Borgholm så vi hann hämta ut på posten som stängde 17. Det var bara det att vi skulle lämna lite på makens verkstad också innan samma tid. Sen blev det till att handla så vi klarar oss i morgon bitti. Ja maken handlade så han hade att äta i kväll också. Sen var det raka spåret hem. Tömma bilen och packa upp. Glömde dock att sortera tvätten och börja tvätta redan ikväll. Men vad jag vet är inget planerat för morgondagen så det får bli då. Maken har planer och jag tänker nog haka på den som innebär Borgholm klockan 10-10,30. Så kan jag gå tillbaka om det inte regnar....


Ute och gått har jag hunnit med nu i kväll. Blev en dryg timme och fick ihop 6 km. Går inte riktigt lika fort som före förkylningen men jag är snart där. Nu tänker jag inte göra så mycket mer ikväll. Mer än möjligen klura lite på vad jag ska göra mer än att tvätta och laga mat i morgon. Baka nötrutor kanske? Bondkakor? Måla lite? Putsa fönster? Leta och fixa mer fönsterpynt? Mycket att klura på om man ni känner för det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar