Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 31 juli 2013

Då var hon borta igen

Igår gick tåget och då med dottern. Men vi fick lov att plocka ut 6 kilo från väskan först. Det gick bara inte att hantera den utan att göra det. Dottern hade också 3 byten. De utplockade kilona gick med bussgods.





Var lite tidiga till tåget men när allt var klart för avfärd kändes det som att vi lika gärna kunde fördriva sista stunden på centralen. (Samt köra lååångsaamt dit.....) Men tom vädret tyckte att det var trist att hon skulle åka för nu kom regnet.




Tänk Er sedan 3 byten, stora tunga väskor, inte allt för långa tider mellan bytena och en massa regn. Vad tar man då och väljer för kläder?? Min dotter valde detta:




Frågan är om hon hade vita kläder när hon kom fram och om hon någonsin kan få dem vita igen. Men hon valde iaf bort de vita shortsen..... Men behöll foppatofflorna. Fast det klart med de skorna är det ju bara att hälla ut vattnet.....

Nu gäller det bara att hitta bra biljetter till ett vettigt pris till jul. Hon lär inte ha råd att köpa biljetten och hur mycket som helst känner jag inte för att betala även om jag gärna vill ha ner henne. (Man skulle kanske söka jobb åt henne på hemmaplan?) Jaja, jag överlever detta också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar