Öland

Öland
Solnedgång

lördag 6 juli 2013

Födelsedagskalas

Min far fyller år i morgon men se då kunde inte han fira. Då var det något annat som var viktigare. OK Emma och lille Tore kunde iaf komma idag så vi åkte dit. Men på vägen dit åkte vi runt Skruf glasbruk samt passerade Johansfors. Hittade mig ett par svampar, en vattenkaraff med glas samt två båtar till oss. Dvs det var vad vi köpte till oss. Annars hade de ett par tavlor vi ville ha men vi avvaktar och hoppas det finns även när huset på Öland är klart. Maken ville ha en kanna men den väntar vi också med.





Wilma som börja bli gammal och förståndig tyckte att de yngre hundarna var lite jobbiga. Men det som trillade från bordet var hennes och gud nåde den som trodde något annat. Vad hon inte räknat med var att ingen tappade något.




Hade fel objektiv som dessutom rätt vad det var satte sig på manuellt läge. Eller iaf när det passade som sämst. Glömde fota maten men några olika bilder på tårtan blev det iaf.




Ni ser vad det är för sort va? Annars får ni gissa och skrolla till nästa bild.




Tror den har lite olika namn beroende på vart i landet man befinner sig samt vart man har hittat receptet. Som vanligt var det delade meningar om mängden grädde.




Bilder på barnen kommer separat vid ett annat tillfälle. Trevligt hade vi det och av oss fick pappa en Jägermeister så nu kan han vara förkyld igen. Han använder den som hostmedicin.

1 kommentar: